Kategorier
Pyssel

Paketinpackning.

Jag gillar liksom inte presentpapper, det skrev jag även om i ett tidigare inlägg. Man slår in paket för att sedan förstöra pappret direkt, vad är grejen med det? Det är väl bättre att slå in paket med skräp eller sånt man har liggande tänker jag..!

Använder man sig av böcker, gamla tidningar och annat papper så kan man ju anpassa inslagningen efter vad som finns i paketet och/eller vem mottagaren är. En bok skulle till exempel kunna packas in i gamla boksidor.

Här har jag använt en bild från en resetidning. Gratistidningar finns det ju gott om, många kedjor har egna snygga tidningar. Vissa är lyxiga och glossy liksom, andra är matta och mer jordnära så man kan variera sig beroende på tillfälle. 

Serietidning är ett annat alternativ, passar extra bra till barn eller andra som gillar serietidningar och glada färger.

Här har jag använt en sida från en gammal andaktsbok och sen drog jag ett varv med dubbelhäftande tejp runt. På tejpen satte jag lite överblivet guldpapper och rev av lite slarvigt. 
Som ”gift tag” kan man ju ta vad som helst egentligen, till exempel kanske det står nåt roligt i ett tidning som man kan klippa ut och så kan man skriva för hand på baksidan. 

Vi håller på att måla om och då får man mycket inslagningsmaterial över, det här är en av inslagningarna jag gillar mest. 
Här är gift tagen från en Gudrun Sjödén-tidning, hon gör en av de bästa katalogerna tycker jag. Det orangea bandet kommer från nån tröja eller ett linne, det brukar ju va små sidenband typ vid axlarna om dom tycker jag absolut att man ska använda sig av.

När man målat färdigt för dagen och vill måla ur färgen ur rollern man man göra det på golvpappen och använda ett tårtpapper som schablon. Återanvändning på hög nivå liksom!

2 svar på ”Paketinpackning.”

Stängt för kommentering.