Kategorier
Övrigt

Tips!


Jag läser ganska många bloggar och vissa av dem är väldigt bra! De är så bra att det inte är snällt att inte tipsa om dem så här kommer några sköna länkar!

A beautiful mess– Två fräna amerikanska systrar som bloggar om fotografi, pyssel, mode, recept och andra bra tips.

Cakies– En bloggande mamma med en vansinnigt gullig familj! Recept, fina foton och vardagsliv i LA. 

Call me cupcake– Svinfina tårtor och andra bakverk. Denna bloggerska tar nog de finaste korten någonsin! Hon är så bra att hon inte bara gett ut EN bok utan håller nu på med sin andra!

Johannas tårtor– Är man bara den minsta smula intresserad av tårtor så är den här bloggen ett absolut måste. Detaljrikt och väldigt välarbetat!

Scrap Hacker– Detta kan vara internets mest inspirerande blogg. Galet och kul! 

Och några icke-bloggar..

Pinterest– Det mysigaste och mest inspirerande sociala mediet. Och det bästa är att man behöver inte fatta hur det funkar och registrera sig (även om man såklart får ut mer av det) för att inspireras. 

Stumble upon– Perfekt när man har lite tid över och bara vill surfa runt. Registrera dig, klicka i dina intressen och när man sen trycker på ”Stumble-knappen” slumpas en, förhoppningsvis, intressant sida fram.

Och om man följer bloggar och inte vill missa något inlägg rekommenderar jag bloglovin’. Man skapar ett konto, söker upp och lägger till de bloggar man vill följa och går sedan in där med jämna mellanrum för att se vilka nya inlägg som finns att läsa. 

Att upptäcka nya skojiga bloggar är alltid roligt så om du har ett bra bloggtips så får du gärna lämna en kommentar!