Kategorier
Pyssel

Lapptäcke 2.0.

Och DET är klart, typ i alla fall. Det absolut segaste var att klippa ut rutor. Jag gillar inte att vara noggrann och det måste man tydligen va när man gör ett lapptäcke. Tur att Assar vaktade de surt förvärvade lapparna när de var utklippta.. Sen la jag ut alla rutor på golvet för att se så att det blev snyggt. Det är då jag upptäcker att jag klippt ut alldeles för många rutor, fast vad gör det? De var ju så roliga och lätta att klippa ut!

Jag plockade ihop alla rader och satte en siffra på första rutan i varje hög för att jag skulle veta vilken rad i ordningen det var. Sen syr man ihop. Jag vet att en del sicksackar ALLA rutor men det skulle förstås jag aldrig göra..Trots min notoriska noggrannhet hamnade till slut ändå två likadana rutor bredvid varandra…gött.

Och strykningen.. skippa inte den!

Så här blev det då va.

Och glöm det där om att man måste va noggrann, bara kör…

…och tack crazacoolfun för hjälpen med bloggbakgrunden, det hade kunnat sluta riktigt illa om jag fått fritt spelrum!

2 svar på ”Lapptäcke 2.0.”

Stängt för kommentering.