Kategorier
Okategoriserade

Isglass

Det var dags. För ett inlägg alltså. isglass-3På ”Posten” kan man FÅ vykort med isglass-motiv. Rätt så lyxigt eftersom de är superfina. Det är Linda Lomelino som gjort dem och hon är ju helt klart en av mina favoriter. Jag blev i alla fall sugen på att göra något liknande och samlade ihop lite bär, växter och frukt.

isglass-4Och någonstans såg jag att man kunde använda skedar som glasspinnar. Snygg idé tänkte jag och bestämde mig för att testa.

isglass-1Här är då hela gänget. De röda innehåller jordgubb och grenadin, den mörkröda är en blåbärsvariant. Den rosa är faktiskt bara mixad vattenmelon. Och hur var smaken då kan man fråga sig? Mjo, helt okej säkert om man nu gillar isglass. Det gör inte jag.

isglass-2Och jag tycker nog nästan att de här blev finast, men så är de ju också gjorda av vatten bara för att vara just pynt. Så nästa steg blir att hitta något genomskinligt som smakar mycket och om passar att frysa. Det var också svårt att få bär och blommor att inte flyta upp när vätskan hälldes på så det ska jag också lösa.

2 svar på ”Isglass”

Det har jag inte testat, jättebra tips ju! Kanske får göra en omgång igen.. 🙂

Stängt för kommentering.