Kategorier
DIY inredning

Flygplan

Här kommer ett tips på en tavla som flög raka vägen in tidningen Motdrag. Och håll utkik i den härliga tidningen även framtiden. Det kan mycket väl hända att det kommer fler tips från mig i den…

Även om det är fint med tavlor med fastnålade fjärilar så är den här varianten med små pappersflygplan av kartor mer djurvänlig. En perfekt present till din backpackande vän eller som en inspirationstavla till dig själv över platser du vill besöka.

flyg-21. Välj ut kartor över de platser du vill ska representeras. Klipp bitar av kartan, 45x55mm ungefär är lagom för nio flygplan för Ikeas ram ”Ribba” som har måtten 23×23 cm.

2. Vik flygplan. Utseendet är viktigare än funktion, de behöver ju inte kunna flyga bra  så vik så att det blir snyggt. Googla efter beskrivningar på hur man gör.

flygplan-83. Placera ut flygplanen på ett hårt papper som passar i ramen. Använd limpistol och limma fast. Tänk på att lämna plats för att skriva under flygplanen.

4. Skriv platsen som flygplanet ska representera. Välj om du vill skriva för hand eller skriva på datorn, skriva ut, och klistra fast med limstift.

motdrag

2 svar på ”Flygplan”

Hej!
Vilken underbar hemsida och blogg! Och vilka fantastiska pyssel du bjuder på! Jag är helt betagen! 🙂 🙂
Googlade på origami instruktioner och hamnade här, en helt otrolig inspiratiossida!
Mycket utropstecken här, men du förstår hur glad jag blev av att hitta hit !

Ser dock att senaste inlägg på bloggen är februari 2016, har du slutat att blogga? Jag kommer helt klart att göra en del av de pyssel jag läst om där, bl a rislampan med limmade cirklar på och testa på att måla med porslinsfärg på porslin – blir ett besök på loppisar inom kort.

Ja, ville bara säga det. Tycker du ska fortsätta att inspirera 🙂

/Karro

Hej!

Va roligt att du gillar bloggen! Vad glad jag blir av att du skrev! Jag har väl inte direkt aktivt slutat blogga men det blir väldigt sällan nu för tiden. Men idag fick jag till ett inlägg! Jag är mer aktiv på instagram, där lägger jag ibland upp lite pyssel så där får du gärna följa mig om du vill, @linnhjel.

Ha det fint!
/Linnea

Stängt för kommentering.