Kategorier
Society6

Affisch och kudde

Jag har ju lite småsaker på webbsidan Society6 som man kan beställa om man vill. Typ prints, kuddar, mobilfodral och sånt.  Jag har nyligen lagt upp några nya motiv och idag kom några saker som jag köpt.

society-1

För ett tag sen gjorde jag ju ett blomsterABC med riktiga torkade blommor och här är samma grej men med illustrerade blommor.

society-2

Jag köpte den största printen som fanns av det här blommiga alfabetet och jag är väldigt nöjd med trycket!

society-3

Kanske är det någon som är sugen på att köpa något där inför jul men det kan bli tight om tid. Denna gång tog det 10 arbetsdagar för mig att få det jag beställt men ibland har det tagit längre tid. En liten chansning helt enkelt.

Om du klickar HÄR så kan det mycket väl hända att du får fri frakt och lite rabatt, gäller fram till 13/12.

society-5

Det här motivet har jag ju på det mesta nuförtiden. Lite svår att använda året runt tyvärr. Trycket på de kuddar som jag har beställt har varit bra, enda nackdelen är att kuddarna är av polyester och därför känns lite plastiga. Titta in på min sida på Society6 om ni blir sugna!